016009327


številka aktivna med 10 in 16
Visoko kakovostni kuhinjski aparati
razviti za vas v Avstraliji
 
"Kot pravi star pregovor: plačamo za KAKOVOST in KAKOVOST traja dolgo časa" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

O Froothie

 

 


Froothie – Distributorji za Optimum©

Froothie je svojo pustolovščino začel z majhnim avstralskim podjetjem z spodbujanjem uporabe in zagotavljanjem zdravega sadja, zelenjave in opreme za kavarne in prodajalne sokov, katere je spodbujal k uporabi bolj zdrave pijače, imenovane "Froothie" - pri imenu so se poigrali z besedo "Smoothie".

Od tam se je ta mala ideja hitro razvila v obsedenost pri spodbujanju zdravega načina prehranjevanja na splošno - ne samo občasno. Hitro se je razvila močna povezava, ki je vključevala tudi ekskluzivno strateško partnerstvo s svetovno priznanim avstralski proizvajalcem mešalnikov in sokovnikov: naprav Optimum, da bi spodbujali zdrav način prehranjevanja v vsakem gospodinjstvu.

Danes je naša naloga preprosta in jasna: Pomagati ljudem, da živijo bolj zdrav način življenja, medtem ko promoviramo naš ekskluziven izbor naprav Optimum. Naše znanje in informacije za zdrav način življenja delimo z uporabniki skozi delavnice, YouTube video posnetke, naš nov spletni dnevnik, različne medijske hiše in strateške partnerje v Avstraliji in v tujini.


Nov izbor naprav Optimum www.optimum-apliances.com

Z lastništvom in sedežem v Avstraliji, so mešalniki Optimum© priznani kot ena vodilnih globalnih blagovnih znamk za trpežne visoko hitrostne mešalnike, tako za domačo, kot tudi za komercialno uporabo. Optimum 9400 je pridobil mednarodne nagrade od kuharjev in navdušencev nad hrano kot visoko kakovosten proizvod za izdelavo ne le napitkov in sokov, temveč tudi za več funkcij, vključno za ogrevanje, zamrzovanje, gnetenje, mletje, sekljanje, rezanje, mešanje in več.

Avstralski izbor hladnih sokovnikov Optimum je sledil zgledu pri dobivanju nagrad za kakovost in zmogljivost po vsem svetu. Sokovnik Optimum 400 je bil ocenjen kot št. 1 v britanski reviji T3 in nov Optimum 600 je patentiran počasen sokovnik, kar je sprožilo pravo revolucijo v iztiskanju soka iz celih sadežev in zelenjave, brez potrebe po rezanju sestavin.


Domača uporaba

Uspeh sokovnikov in mešalnikov Optimum v Avstraliji in po svetu je pripeljal do velikega premika Froothie v domačo izdelavo zdrave hrane, se z velikim uspehom širil po svetu in posledično ustanovil predstavništva po vsem svetu. Vse naprave, ki so zajete v Froothie, imajo neprimerljivo doživljenjsko garancijo z nacionalnimi servisnimi centri in  podporno ekipo za vse nujne primere.

Trenutna rast tržišča za zdrav način življenje je pripeljalo tudi do Froothiejeve lastne spletne trgovine. Težave pri iskanju kakovostnih surovih ekoloških živil ter super-živil, ter visoka cena teh proizvodov so razlog, da je Froothie združil moči s široko paleto pridelovalcev in dobaviteljev, da bi vam zagotovili najboljšo surovo, organsko hrano pod eno streho in po najnižjih cenah, v Vaši trgovini za zdravo prehranjevanje z enim samim postankom!


Komercialna uporaba

Cilj Froothie je pomoč kavarnam, sadnim barom in uličnim prodajalnam sokov, da bi povečali njihovo prodajo napitkov, ter da v svojo ponudbo uvedejo nove zanimive in zdrave proizvode.

Izkušnje naše ekipe pri vzpostavljanju sadnih barov, vključno z dobro znanimi franšizami, je podjetju Froothie zagotovila neprecenljive izkušnje za lastnike podjetij pri vzpostavljanju in rasti prodaje napitkov. 

Uspeh Froothieja, vse od njegove ustanovitve, je bil ogromen. V kavarnah, ki niso nikoli prodajale sadnih napitkov, smo dosegli eksponentno prodajo in v sadnih barih smo več kot podvojili prodajo v manj kot 5 mesecih. To je mogoče doseči z Froothiejevimi privlačnimi reklamnimi materiali, slastnimi zdravimi napitki in vedno večjo priljubljenostjo blagovne znamke Froothie. 


Za več informacij, kliknite tukaj, če ste kavarna, ali tukaj, če ste sadni bar. 

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Kontaktne informacije

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 4, 173-181 Rooks Road
    Vermont VIC 3133
    Australia
  • ID za DDV : NL 824103099B01
    Storitve za stranke : [email protected]

INSTAGRAM