Visoko kakovostni kuhinjski aparati
razviti za vas v Avstraliji
 
"Kot pravi star pregovor: plačamo za KAKOVOST in KAKOVOST traja dolgo časa" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.
proven-logo
Vse naše ocene so preverjeno resnične

V nasprotju s trendi lažnih ocen, ki preplavljajo internet, se je Froothie pred kratkim povezal s podjetjem Proven Credible, tretjo osebo, ki je specializirana za preverjanje pričevanj strank, da zagotovi, da so vsa pričevanja strank preverjeno resnična.

To je še en korak, ki dokazuje našo zavezo k strogemu upoštevanju 29. člena Zakona o konkurenci in potrošnikih iz leta 2010: "Oseba ne sme napačno ali zavajajoče podajati pričevanja, za katero koli osebo ali predstavništvo, ki trdi, da je takšno mnenje uporabnika."

Komentarje strank o naših proizvodih in storitvah lahko najdete tudi na naši Facebook strani tako, da kliknete tukaj.

 

Pričevanja naših strank

"Poskusila sem kar lepo število teh visoko hitrostnih mešalnikov in odločila sem se za tega, v katerega sem se zaljubila, in zdaj toplo priporočam in tudi prodajam: Optimum 9400. Uporabljala sem velik komercialni Blendtec, ki pa se ni niti približal takšni gladkosti in mešanju kot Optimum 9400 (1/4 cene!) ." Preberite celotno oceno na: Kimmithgone NZ Hempseed Oil
-Kim Renshaw


"Razlog, da sem se odločila za Optimum 9400 (in se kasneje odločila, da bom to delila z vami) je, da je po mojih raziskavah glede cene, kakovosti, vsestranske uporabnosti, poprodajnih storitvah, garanciji in jamstvu, Optimum zame absolutni zmagovalec." Preberite celotno oceno na: Health Yeah
-Hannah Horton


"Želela sem si mešalnik, ki se bo zlil z mojo spletno trgovino, se bo ujemal s kakovostjo Vitamixa, in ki si ga družine lahko dejansko privoščijo. Prav tako sem želela poskrbeti, da bom svoje ime zastavila za nekaj …, kar dejansko deluje tako, kot od te stvari pričakujemo!" Preberite celotno oceno na: The Raw Food Mum
-Sarah Nolan


"Dokaz je v rezultatih in v tem primeru Optimum izstopa z gladkim, slastnim sokom iz sladkega jabolka in korenčka, ki se mu ne morem upreti." Preberite celotno oceno na: T3 Magazine
-Max Parker


"Nad počasnim sokovnikom Optimum 400 in mešalnikom Optimum 9400 sem tako navdušen, da sem prav zdaj pristal, da bom postal ambasador blagovne znamke teh proizvodov." Preberite celotno oceno na: Natural Juice Junkie
-Neil Martin


"Preizkusila sem različne blagovne znamke različnih cenovnih razredov in Optimum je daleč najboljši od vseh." Preberite celotno oceno na: Food For Thought (Health Coach)

-Samantha Baird

"Naj začnem to s tem, da potrdim, da je Optimum 9200 - 2. generacije najboljši mešalnik, kar sem jih kdajkoli imela v lasti ... in skozi sem jih dala kar nekaj: Om Nom Ally
-Alison Murray


"Moram reči, da je za nekoga, ki šele vstopa v svet iztiskanja soka in razmišlja o nakupu sokovnika, to popoln sokovnik! Optimum 400 uporabljam že skoraj mesec dni! Skozenj sem spustila vse zelenje, kar si ga lahko zamislite, pa tudi vso najpogostejšo zelenjavo, ki jo iztiskamo dnevno! Preberite celotno oceno na: Review on the Optimum 400
-Sarah The Raw Food Mum


“Presenečen sem! Naročil sem 9400 v sredo zvečer, prispel pa je že v ponedeljek zjutraj! Obožujem ga”

 

 “Pravkar sem prejela svoj Optimum 9400.. ČuDoviTo ... dela najboljše smothieje, kar sem jih pila.. korenček..jagode..borovnice..pomaranča ... ohrovt..špinača..semena..beljakovinski prašek..spirulina..led.. vse skupaj v mešalnik.. in voila.. kar skačem od navdušenja.. prav veselim se, da bom preizkušala..vse.. hvala Froothie.. vsem se bom pohvalila..” ”

 “Samo še tole .... moj Optimum 9400 sem dobila pred slabim mesecem in ga uporabljam skoraj vsak dan. Večinoma v njem delam sadno-zelenjavne napitke, se pa pripravljam, da bom postala bolj drzna. Malo sem bila zaskrbljena zaradi začetnih stroškov, vendar sem res vesela, da sem se podala v to. Moč tega aparata je neverjetna!”

 “Zdravo ekipa Froothie, pravkar sem prejel moj mešalnik 9400 in že smo preizkusili nekaj receptov iz knjige, ki je bila priložena mešalniku. Neverjeten mešalnik, hvala za vaše odlične storitve in aparate. Ian Howell.”

 

 “Nocoj sem z mojim 9200, 2. generacija pripravila naj naj presno malinovo torto . Uporabila sem recept The Rawtarian in res je bilo okusno! Z mojim mešalnikom je tako enostavno :-) ”

 

 

 “OBOŽUJEM, OBOŽUJEM, OBOŽUJEM moj Optimum 9200 - 2. generacije!! To je Maksi, moj 8 mesečni sin, ki obožuje svoj jutranji zeleni smoothie. Ta mesec je vsak dan dobil enega. To je njegov dnevni vitaminski dodatek!”

 “Moja zverinica je prišla danes. Hladno in vlažno je pri nas, zato sem se odločila za koruzno juho. Hvala avtorju za recept na Froothie spletni strani.”

 

 “Obožujeeemmmm moj Optimum 9400 :-)”

 “Obožujem moj froothie! Hvala fantje : -) Veliko videoposnetkov še pride. http://www.youtube.com/watch?v=3FfuUIIaNic

 “Zajtrk v manj kot 20 sekundah!”

 

 “Najlepša hvala za čudovito storitev, tako blizu Božiču! "Božični smoothie bar" za zajtrk je bil izjemno uspešen. Mešalnik je neverjeten - hiter, zmogljiv in naredi vsebino tako zelo gladko. Zdaj imamo dnevne smoothieje in otroci jih še posebej obožujejo. Še enkrat hvala!!”

 “Froothie, res ste super. Delam v trgovini in le redko nas kdo pohvali, ko našim strankam nudimo zares izjemne storitve. Ampak vi si pohvalo več kot zaslužite.

23. sem oddala sem naročilo za Optimum 9400. In bila sem navdušen, ko sem videla, da je paket prispel že naslednji dan, na Božični večer!

Rada imam svoj nov mešalnik, v njemu sem pripravila res odličen mangov smoothie!”

 

 Le redkokomu dam recenzijo. Froothie bo izjema zaradi svojega oddelka za delo s strankami, pa tudi zaradi izjemnega proizvoda, ki sem ga kupila. Kupila sem Optimum 9400. Sedaj ga imam 8 dni. Tako učinkovit in tako močan, ta moč je res neverjetna. Sem pa na aparatu opazila, da ima pokrov malo okrušen in Froothie ga je brez obotavljanja zamenjal. Mešalnik dejansko utekočinja živila po najvišjih standardih. Sedaj veliko lažje uživam surovo, svežo in nepredelano hrano. Pravzaprav se je težko izraziti, kaj si mislim o produktu.
Vem, da se moje zdravje lahko izboljša, tako duševno kot tudi fizično, ker ta aparat zagotavlja točno to, kar obljublja. Moji smoothiji so povsem gladki. Prav tako zelo hitro obdela vso hrano. Za razliko od mojega drugega (dragega) mešalnika, se za Optimum zdi, da med mešanjem povzroči gibanje hrane visoko do vrha posode, zato se vsebina zelo temeljito zmelje. V mojem starem mešalniku so koščki hrane kar ležali na dnu in se ne bi zmleli, če ne bi dodajala vode - kar pa je bilo največkrat prav to, kar nisem želela.
Sedaj enostavno pripravljam mandljevo maslo in mleko. Prav toplo mi je pri srcu, da sem kupec pri tako uglednem podjetju, ki je zares usmerjeno k strankam, in da sem dočakala tako odličen mešalnik. Hvala Froothie. Elizabeth
-Elizabeth Illari (Darlington, WA)


Ta mešalnik priporočam prav vsem, saj zmore skoraj karkoli. Če želite v svojih obrokih povečati delež presne rastlinske hrane, izdelovati svoje lastne omake, ustvarjati njami sladice ali namešati celo kakšen sadni koktajl,, potem je ta aparat kot nalašč za vas. Preberite celotno oceno na: Girl on Greens
-Mikayla Phiefer


Kot vegan ljubim te preproste in zdrave napitke s celimi sadeži, oreščki, datlji in zelenjem. Moj prejšnji mešalnik je te sestavine zmogel samo na grobo sesekljati! Optimum pa jih popolnoma zmelje. Poleg tega je videti odlično, ni hrupen in je izjemno enostaven za čiščenje. Optimum je špica!
-Jacqui Edgecombe (String Fever Pty Ltd Croydon, VIC)


Pozdravljeni Roy in ekipa Athena Solutions, rada bi sporočila, da sva prejela Optimum in vso pomoč in podporo vaše ekipe, ki je delovala zelo pomirjujoče. Mešalnik se je res dobro izkazal. Čudovito zmeša sestavine v odlične napitke, naredila sva tudi vročo juho. Uporabljala sva že Vita-mix, ki nama ga je posodila hči, medtem ko sva se odločala, kateri mešalnik bova kupila. Optimum se je izkazal za prav tako učinkovitega in naredi vse, kar zmore tudi Vita-mix, zato sva zelo zadovoljna z rezultati in cena je mnogo bolj privlačna, z enako 7 letno garancijo. Najlepša hvala
-Rosetta and Danco Ilic (Rouse Hill, NSW)


Najprej bi se vam rada zahvalila za vašo čudovito podporo strankam. Že od samega začetka so bili v veliko pomoč z vsemi informacijami in nasveti, za katere sem prosila. Cenim tudi, kako enostavno dosegljivo je vaše podjetje.
Rada bi tudi povedala, da sem zelo zadovoljna z aparatom Optimum. Prej sem uporabljala standarden mešalnik, ki je bil kupljen popolnoma nov in že po enem mesecu uporabe ga je razneslo. Pripravljam si kar precej smoothiejev in zato sem potrebovala bolj trpežen aparat. Po prvi uporabi Optimum sem bila zelo zadovoljna, kako hitro in enostavno je bilo. Smoothie je bil tako gladek in kremast, in odličnega okusa. To mi prihrani čas in zato je še bolj privlačen za redno uporabo. V kratkem času mi stepe sestavine in po vsaki uporabi imam željo, da poskusim še kaj. Absolutno mi je všeč in z njim se baham, vse odkar sem ga dobila.
V trenutku, ko to pišem, uživam v smoothieju, ki sem si ga pripravila zjutraj. Zmešala sem si cel kup stvari in to je bilo tako hitro in enostavno, zaradi česar mi je zares všeč, kot vsem ostalim. Sem namreč zelo zaposlena in čas je tako dragocen.
Prijateljica je bila tudi zainteresirana za nakup novega mešalnika, in ko je videla moj novi Optimum, je takoj naslednji dan kupila enak aparat. Prepričana sem, da kdor si bo nabavil Optimum, bo izredno zadovoljen, tako kot jaz.
Hvala še enkrat.
-Venesa Jovanova (Tuggeranong, ACT)


Dragi Froothie, hvala za organizacijo hitre dostave našega novega mešalnika Optimum. Zelo smo bili navdušeni nad vašo podporo uporabnikom in Athena Solutions priporočam brez obotavljanja. Komunikacija z vami in Royem je bila izjemna, vse naše poizvedbe in vprašanja so bile obravnavane takoj in prav prijetno je bilo sodelovati s podjetjem, kjer ima podpora za uporabnike tako široko znanje.
-Gary Griffith (Floreat, WA)


Zahvaljujem se vam za moj mešalnik, všeč mi je ... nameravala sem kupiti vitamix, ampak ko sem si ogledala vašo spletno stran, sem se odločila za vaš mešalnik in zelo sem srečna, da zmore vse, kar zmore vitamix. Pripravljam si smoothieje, namaze iz oreščkov, sokove. Uporabljam ga vsak dan
-Amanda Ahern (Port Macquarie, NSW)


Obožujem svoj Optimum!! Rada bi izrekla veliko zahvalo, ker ste mi prodali tako dober stroj, obožujem svoj mešalnik, z njim se prehranjujem veliko bolj zdravo.
-Laura Exarhos (Yarralumla, ACT)


Zdravo, dobil sem mešalnik, že v škali sem čutil, kako lahek je, da me je že zaskrbelo, kako majhen je. Ko sem odprl škatlo, sem bil prijetno presenečen nad velikostjo. Komaj sem čakal da ga preizkusim in ugotovim, če je res tako dober, zato sem takoj poskusil moj najljubši recept za bananin mlečni napitek... velike kose banane sem 35 sekund mešal z 200 ml mleka; no name je naredil velik vtis, nobenih ostankov koščkov sadja, to je bil najboljši rezultat, kar sem jih kdaj imel, pa le 35 sekund. Zelo sem navdušen, komaj čakam, da ta vikend poskusim koktajle.
PS. Enostaven za čiščenje, vanj vlijem malo vode, vključim za 10 sekund, izlijem in pustim, da se posuši.
-Anthony Butler (Bendigo, VIC)


Zelo sem vesela, da vam lahko sporočim, da je mešalnik prispel danes! Absolutno je fantastičen! Resnično cenim prijazno podporo, ki sem jo bila deležna – prav nič ne bom oklevala priporočiti Optimum ali Froothie/Athena Solutions vsem, ki jih poznam!
Najlepša hvala za vašo pomoč
-Rebecca and Philip Davis (Ranelagh, Tasmania)


Dragi Roy
Svoj mešalnik (dostavljen v službo) sem prejela v četrtek. Celotna pisarna je vedela, da prihaja – svojega navdušenja nisem mogla prikriti. Na odmoru za kosilo sem pobegnila na trg in pograbila nekaj zelenjave in sadja, da si bom to zmešala. Pričakovanje je bilo visoko. Zmešala sem dva sokova, da jih delim s kolegi v pisarni, en neverjeten napitek Popaj iz kumare, zelenega jabolka, ingverja, mete, limone in špinače, drugega pa s papajo, mangom, grozdjem in meto. Oba sta bila okusna in neverjetno gladke teksture.
Komaj sem čakala, da grem domov in poskusim mešanje z ledom. Doma sem si zmešala en zelenjavni sok, sadni frape in Freddo Espresso. Zdaj, če še ne veste kaj to to, spodaj prilagam sliko. V posodo preprosto vlijemo skodelico ali dve ekspreso kave, sladkor ali med in z ledom zmešamo v tekočino. Neverjetno!
Jaz sem z Optimumom zelo zadovoljna in komaj čakam, da poskusim še več receptov! Prosim, pošljite mi PDF z recepti, takoj ko bo na voljo.

Poskusila bom še zmleti kavo ali izdelati mandljevo pasto, sporočila vam bom, kako bo šlo. Mandljeva pasta bo nekaj posebnega, če mi bo le uspela. Navdih zanjo je Amalou – namaz iz arganovih oreščkov iz Maroka - istih oreščkov, ki jih uporabljajo v kozmetiki. V njem so oreščki, cimet in mislim, da tahini.
Najlepša hvala
.
-Tina Loppacher (Haymarket, NSW)


Ja, do sedaj je super. Uporabil sem ga že prvi dan za sestavljeno maslo iz mandljev, indijskih in brazilskih oreščkov. Vse sem zmešal na najnižji hitrosti. Všeč mi je način, kako je vrtinec premaknil vso to gosto zmes po stranicah in nato proti sredini, dokler ni bilo vse gladko. Obstajajo tudi drugi mešalniki, ki pa te goste paste ne zmorejo dobro zmešati, ker delci obstanejo na stranicah posode in v vogalih.
-Andrew Healey (Mansfield, Queensland)


Živjo Froothie,
Da, vse je v redu. Navdušen sem nad mešalnikom... je mnogo bolj podoben tistemu, s katerim sem primerjal svoj prejšnji aparat ... ta mi je sicer zelo všeč, vitamix.
Lepo, da ima nekaj programov, ampak dobro je tudi, da ga samo vklopim in pustim delovati tako dolgo ali kratko, kot mi je všeč. zmeša zelo gladko.. še enkrat hvala za vso vašo pomoč
-Kurt Vogt (Caringbah, NSW)


Ta mešalnik je fantastičen. Prijateljica moje žene ima VITAMIX 5200, in tudi ona je bila zelo navdušena nad kakovostjo in ceno!
-Michael Connolly-Greig (West Pymble, NSW)


Ker moj partner za dlje časa dela stran od doma in ker smo tako zadovoljni z Optimumom, smo kupili še enega takega, tako da bova oba uporabljala aparat vsak dan!
-Fiona Crowe (Nedlands, WA)

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Kontaktne informacije

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia
  • ID za DDV : NL 824103099B01
    Storitve za stranke : [email protected]

INSTAGRAM