Visoko kakovostni kuhinjski aparati
razviti za vas v Avstraliji
 
"Kot pravi star pregovor: plačamo za KAKOVOST in KAKOVOST traja dolgo časa" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.
Pogosto zastavljena vprašanja o Optimumu
 

Katere so funkcije aparatov Optimum?

DOMAČA UPORABA: Z večnamenskim rezilom in hitrostjo, ki doseže do neverjetnih 48.000 vrtljajev/minuto, so mešalniki Optimum© sposobni opravljati številne funkcije priprave hrane, kot je mešanje, rezanje, pasiranje, sekljanje, mletje, ogrevanje, zamrzovanje in stepanje različnih vrst živil. Optimum lahko meša vse, od sadja in zelenjave, kavnih zrn, ledu, različne začimbe, pa tudi meso. Kadar želite pripraviti dobro vročo juho, veliko skledo sladoleda, okusen zelen smoothie ali celoten obrok, je Optimum pravi za vas. Zmogljiv motor in visoka hitrost vrtenja rezil lahko obdelajo zamrznjeno in vročo hrano, pa tudi dobrote pri sobni temperaturi. Optimum je zagotovo kuhinjski aparat, za katerega sta značilna odličnost in ugled.

KOMERCIALNA UPORABA: Optimumov 2.238 - 2.611 W motor omogoča, da zdrži visoko frekventno uporabo v sadnih barih ali kavarnah, ko drobi led in v sekundah pripravi najokusnejše napitke in sokove. Ob uporabi Optimuma ni nobenega srebanja ali grizenja, hitrost in moč motorja zagotavljata, da bo vsak napitek zamešan tako, da z gladko teksturo zagotovi dosledno zadovoljstvo strank. Optimum je opremljen ali z 20, 35 in 45 sekundno samodejno mešalno ploščo ali z regulacijskim gumbom za spreminjanje hitrosti, ki uporabniku s pritiskom na gumb omogoča pripravo napitka brez stalne pozornosti, ali z obračanjem gumba na bolj prefinjene funkcije, udobno in preprosto!


V čem se Optimum razlikuje od drugih gospodinjskih mešalnikov?

Optimum je profesionalni mešalnik, ki prekaša in preživi domače mešalnike, medtem ko v sadnih barih meša kakovostne napitke in v restavracijah zagotavlja kakovostne obroke.

Običajni gospodinjski mešalniki najpogosteje nimajo moči, ki je vgrajena v vsak Optimum, za izvajanje različnih kuhinjskih opravil. Pri nakupu mešalnika morate biti pozorni na tri komponente: moč motorja, hitrost rezila in nivo hrupa. Optimum ima izjemen motor, ki lahko doseže moč do 2.611 Wattov. Rezila se lahko vrtijo s hitrostjo do 48.000 vrtljajev/minuto in raven hrupa je minimalna, 80-90 decibelov.Kaj se zgodi, če je mešalnik ne izpolnjuje pričakovanj?

Podjetje je strankam trenutno nudi poskusno obdobje, z možnostjo vrnitve mešalnika v roku 30 dni od datuma prejema mešalnika, in povrnitev celotne kupnine. To vam omogoča, da mešalnik preizkusite v lastni kuhinji, če preden se odločite, ali ga boste obdržali. To dokazuje naše zaupanje v kakovost in zmogljivost mešalnika. Druga spodbuda, ki jo trenutno ponuja Froothie, je precejšen popust v višini več kot 40 %. To znižanje cene je namenjena izgradnji in utrditvi blagovne znamke v Avstraliji in v tujini, da bo bolj prepoznavna in da postane glavni tekmec v tej monopolizirani industriji.


Zakaj je Optimum dražji od običajnih gospodinjskih mešalnikov?

Optimum ima komercialni status kot vzdržljiv profesionalni mešalnik. Pri cenovnem razponu med $431 - $641, je lahko dražji kot večina mešalnikov za domačo uporabo, vendar pa je to visoko kakovostna naprava, ki bo trajala doživljenjsko (10-let garancije za domačo uporabo), in ki se predstavlja kot vaš spremljevalec številka 1 v vaši kuhinji. Konec koncev je bilo rečeno, "prihrani denar, ampak ne na račun kakovosti". Optimum zagotovo uresničuje ta koncept.


Kako se Optimum obnese v primerjavi z običajnimi multipraktiki?

Optimum je bil že pred mnogimi leti oblikovan tako, da je zmožen opravljati več mešalnih funkcij kot običajni multipraktik, s ciljem, da bodo vsa vaša pričakovanja presežena. 6 rezil omogoča vrtenje pri neverjetnih hitrostih, kar zagotovi, da Optimum opravi nalogo priprave hrane z nič manjšo učinkovitostjo, hkrati pa je dokazano še vedno enostavnejši za čiščenje in delovanje.

Pri uporabi Optimum je možno tudi sekljanje hrane, s pulznim delovanjem hrano postopoma sesekljamo, ne da bi jo preveč zmleli.


Kako v aparatih Optimum deluje mehanizem tople/hladne priprave hrane?

Optimum je edinstven aparat, sposoben zamrzniti sladoled ali ogreti juho. Za vročo pripravo hrane, ima Optimum možnost mešanja hrane z visoko hitrostjo, z vrtenjem šestih rezil iz nerjavečega jekla pri 44.000-48.000 vrtljajih/minuto, da proizvede toploto trenja. V nekaj minutah lahko juhe ali drugo hrano postrežemo vročo. Pri zamrznjenih sestavinah, po zaslugi teh enako hitrih rezil, bo zamrznjena hrana zdrobljena pri izjemni hitrosti, tako da nima časa za taljenje, pri čemer je mešanici omogočeno, da ponovno zamrzne.

Prosimo upoštevajte, da komercialne mešalne funkcije 20, 35 in 45 sekund aparatom Optimum omogočajo, da se pijače, napitki in sokovi pripravijo brez segrevanja vsebine. Ta funkcija, ki je na voljo samo v komercialnih mešalnikih, mešalnikom Optimum omogoča delovanje pri različnih hitrostih, samodejno upočasnjuje in pospeši vrtenje, da zagotovi, da se ne pojavlja toplota zaradi trenja.


Kakšne so navodila za čiščenje, ki jim moramo upoštevati pri mešalnikih Optimum?

Optimum je aparat, ki je zelo preprost za čiščenje. Za sadne bare, ki izdelujejo pijače in napitke, je hitro izpiranje z vodo vse, kar je potrebno. Ko pripravljamo bolj prefinjene jedi kot so juhe ali omake, aparat vključite na visoko ali nizko hitrost vrtenja za približno 30 do 60 sekund, medtem ko je posoda napolnjena s toplo vodo in pomivalnim detergentom, nato dobro sperite in posušite.

Kot pri vseh drugih površinah, je preprosto brisanje z mokro krpo vse, kar je potrebno. Prosimo upoštevajte, da Optimum ni primeren za umivanje v pomivalnem stroju, in ne za čiščenje z agresivnimi čistili ali krpami.


So za Optimum na voljo recepti?

Glede na to, da boste svoje roke položili na tako močan kuhinjski pripomoček, Froothie vsem strankam zagotavlja precej obsežno, 83-stransko knjigo z recepti, polno najokusnejših receptov za hrano in pijačo. Vaš Optimim lahko izdela vse vrste jedi, od slastnih namazov iz oreščkov, gourmet sladoledov, omak in vročih juh, do drugačnih, s hranili bogatih smoothiejev za vsak vroč poletni dan. Omejeni ste samo s svojo domišljijo, in ne da bi vas želeli ovirati pri vaših kuharskih podvigih, bo knjiga receptov Froothie pognala vaše brbončice na sam rob, z vsakim receptom, zasnovanim posebej za Optimum.

Za komercialne kupce, Froothie zagotavlja enostavne in odlične recepte, ki jih uporabite kot smernice za pripravo smoothiejev in ledenih napitkov v sadnih barih in kavarnah. Recepte so razvili naši najbolj izkušeni člani, ki so pomagali pri razvoju franšiz, kot sta Boost Juice in Pure Natural. 


Ali Optimum razbija celične stene, da se sprostijo encimi?

Da, Optimum razbija celične stene surovih živil, da poveča biološko uporabnost encimov. Ker ne bo potrebno razgraditi velikih molekul hrane, bodo imela prebavila manj dela. Več energije se bo lahko koncentriralo na druge organe, ki so lahko oboleli ali zastrupljeni. Dragocena hranila, ki so skrita znotraj sadnega ali zelenjavnega mesa, lupin in semen, organizem ne more enostavno vsrkati, če je hrana samo prežvečena. Optimum ta živila razbije v mikroskopske delce, da sprostijo svoje prehranske koristi in svoje čudovite arome.


Kakšna je razlika med različnimi modeli Optimum?

Optimum 9200 – 2. generacija je najhitrejši in najmočnejši Optimumov Vortex mešalnik, opremljen z izjemno močnim 2.611 Wattnim motorjem (3,5 konjske moči) in je popoln model tako za domačo, kot tudi za komercialno uporabo.
 
Optimum 9400je identičen Optimum 9200 - 2. generacije, proizveden z uporabo enakih, visoko kakovostnih in obstojnih delov. Glavna razlika je funkcionalnost: številčnica (9400) v primerjavi z gumbi (9200 - 2. generacija ). Prednost številčnice pri 9400 je večji nadzor, korist gumbov pri 9200 - 2. Generacije pa je funkcija samodejne časovne nastavitve, kar je super za smoothieje, napitke in sokove za na pot.
 
Oba modela sta kot nalašč za izdelavo smoothiejev, napitkov, sokov, masla iz oreščkov, vročih juh, sladoledov, sals, omak, itd. 6-krako rezilo obeh modelov je daljše kot pri katerem koli drugem mešalniku, kar omogoča vrhunsko zmogljivost sekljanja, rezanja in mletja, kar je idealno za domače uporabnike. Funkcija časovne nastavitve pri 9200 - 2. generacije je še ena izmed odličnih lastnosti za zaposlene uporabnike, ki želijo hiter smoothie za na pot!
 
Oba modela sta visoko hitrostna mešalnika, ustrezna za komercialno uporabo, tako da se lahko uporabljata tako doma, kot tudi v kavarnah/restavracijah.
 
Optimum 9900/9900A komercialna, močna naprava za sadne bare, ki zmore pripraviti na stotine pijač na dan. 9900/9900A je močnejši in hitrejši kot kateri koli drugi mešalnik na tržišču in ima vse iste zgoraj navedene funkcije, vendar pri nekaj višji hitrosti. Dodatna moč pri domači uporabi ne bo naredila nobene spremembe, je pa to prednost za naše velike, poslovne stranke. Nekoliko višja hitrost (44.000 proti 48.000 vrtljajev/minuto) ne pomeni bistvene razlike v mešalnem procesu. 9900/9900A je zasnovan predvsem za pijačo, in čeprav je zmožen doseči enake funkcije kot 9200 - 2. generacije in 9400 v domačem okolju, ni zasnovan za ta namen.
 

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Kontaktne informacije

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia
  • ID za DDV : NL 824103099B01
    Storitve za stranke : [email protected]

INSTAGRAM