Visoko kakovostni kuhinjski aparati
razviti za vas v Avstraliji
 
"Kot pravi star pregovor: plačamo za KAKOVOST in KAKOVOST traja dolgo časa" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Sadni bari in kavarne

Za več informacij kliknite tukaj: Paket dobrodošlice (pdf, 962KB)

S tesnim sodelovanjem z najbolj izkušenimi avstralskimi dobavitelji za sadne bare, je Froothie razvil edinstven sistem za pomoč sadnim barom pri vzpostavitvi njihovega poslovanja in povečanju prodaje napitkov. Spodaj je povzetek tega, kako to dosežemo:

Naše sadje:

Obstoječi sadni bari bodo vedno iskali sadje boljše kakovosti po konkurenčnih cenah in Froothie zagotavlja le tega. Neumorno delamo na temu, da zagotovimo, da vsi naši dobavitelji upoštevajo naše standarde kakovosti, in naša kupna moč nam je omogočila, da smo sposobni zagotoviti najboljše cene na trgu.

Naš oglasni material:

V zelo kratkem času je Froothie uspelo , da je svojo blagovno znamko razširil po vsej državi in razvil zelo lojalno bazo strank, tako da je sposoben konkurirati s trenutno prevladujočim sokom Boost. Kot sadni bar imate možnost, da uporabite našo blagovno znamko in tudi našo ponudbo promocijskega materiala za povečanje vaše prodaje.

Naše izkušnje:

Ekipa Froothie ima več desetletij izkušenj pri vzpostavljanju nekaterih avstralskih največjih franšiz, kar igra ključno vlogo, da vam lahko pomagamo pri vaši rasti in prilagajanju današnjem trgu. Nudili vam bomo svetovanje in podporo pri oblikovanju vašega lokala, vašega tržnega pristopa, pri receptih za napitke in pri vrsti drugih odločilnih dejavnikov, ki jih mora upoštevati uspešen sadni bar. Kliknite tukaj za več informacij o storitvah, ki vam jih lahko ponudimo.

Želite odpreti lasten sadni bar?
Pri nas lahko na enem mestu dobite vse, kar potrebujete. Kliknite tukaj za več podrobnosti.

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Kontaktne informacije

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia
  • ID za DDV : NL 824103099B01
    Storitve za stranke : [email protected]

INSTAGRAM