Visoko kakovostni kuhinjski aparati
razviti za vas v Avstraliji
 
"Kot pravi star pregovor: plačamo za KAKOVOST in KAKOVOST traja dolgo časa" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Acai Jagode


Acai jagode so sadeži palme (Euterpe oleracea), ki raste na poplavnih ravnicah v porečju Amazonke.

Acai jagode so dokaj majhne, s premerom le 1-2 centimetre, od katere je užitnih okoli 10 odstotkov lupine in mesa. Kljub temu so ti drobni sadeži visoko hranljivi in so že stoletja osnoven del brazilske prehrane. V resnici so prava legenda.

Acai prehrana:

Acai jagode se nabito polne prehranskih in zdravstvenih koristi. Tukaj je nekaj novosti, za celoten pregled pa si prenesite Prehranski vodič Acai jagod.

Acai jagode so izjemno bogat vir skupine antioksidantov, imenovanih antocianov, ki so spojine, ki pomagajo izravnati učinek prostih radikalov, zmanjšujejo njihovo nestabilnost in omejujejo škodo, ki jo lahko povzročijo.
Antioksidantna aktivnost antocianov v acai jagodah je podprta z vitaminom E, pomembnim antioksidantom samim po sebi, in minerali železom, kalcijem in magnezijem.
Acai v prahu je dragocen vir maščobnih kislin, in je še posebej bogat z omega-9 maščobami. Te koristijo vaši koži, srcu in krvnim žilam ter drugim delom telesa, in lahko celo pomagajo zaščititi pred določenimi zdravstvenimi težavami.
Acai jagode so odlična hrana za osnovo vašega zajtrka, ker imajo nizek glikemični indeks (GI). Ogljikovi hidrati, ki jih vsebujejo, se v telesu pretvarjajo v glukozo na počasen, enakomeren način. Začnite dan s trajnostno energijo.
Dobra vlaknina, zaradi katere se počutite polni in pomaga stabilizirati vaš krvni sladkor, kar zmanjšuje apetit in vam morda pomaga pri uravnavanju vaše telesne teže.

Sadne ploščice in sadni kosmiči z Acai jagodami

Vsakodnevni antioksidanti na preprost način!! Vse koristi Acai smo spravili v izjemno okusno malico, za takojšnje uživanje v vsakem trenutku, z izkoriščanjem moči Acai jagod iz amazonskih pragozdov v Braziliji.

Tambor Acai

Froothie dobavlja Acai jagode vrsteTambor, za katerimi stoji ena izmed največjih blagovnih znamk ekološko pridelane in zamrznjen Acai pulpe na svetu. Prav tako je to trenutno edina zamrznjena organska Acai, na voljo v Avstraliji.
Za razliko od večine Acai proizvodov na avstralskem trgu, je Tambor Acai v svoji tradicionalni brazilski obliki zamrznjene pulpe. To nam zagotavlja, da naša Acai ohranja vso svojo naravno prehransko veličino!
Ne glede na to, ali boste za zajtrk zaužili smoothie, se usedli na kosilo s tradicionalno brazilsko hrano, ali pa jo pomešali z svojim najljubšim sladoledom ali jogurtom za sladico, Acai je idealna vsak dan in za vsakogar.


Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Kontaktne informacije

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia
  • ID za DDV : NL 824103099B01
    Storitve za stranke : [email protected]

INSTAGRAM