Visoko kakovostni kuhinjski aparati
razviti za vas v Avstraliji
 
"Kot pravi star pregovor: plačamo za KAKOVOST in KAKOVOST traja dolgo časa" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

 

Standard kakovosti

 

Proizvajalci

Pri Optimum® za proizvodnjo visoko kakovostnih mešalnikov, počasnih sokovnikov in kuhinjskih robotov uporabljamo le najboljše proizvajalce, ki so na voljo, v naši tovarni vrhunskega razreda na Tajvanu. Naši dobavitelji morajo ustrezati najvišji kakovostni odobritvi, preden lahko začnejo s proizvodnjo za nas. Naši proizvodni obrati so odobreni z ISO9001 in izdelki dosegajo UL, CE, EMC in IEC akreditacije.

Optimum je uveljavljena blagovna znamka in naše tovarne združujejo znanje in ugled več kot 120 letne zgodovine. Nadaljujemo z izvajanjem kakovosti v celotnemu poslovanju, tako da proizvodi dosegajo naše zahtevne standarde. Pri Optimum® zaposlujemo izkušeno nabavno delovno skupino, ki zna sodelovati z dobavitelji v vzajemno koristnem odnosu, tako da tesno sodeluje z našimi dobavitelji pri našemu skupnemu cilju, to je na osredotočanju na zagotavljanje kakovostnih izdelkov.

 
Kakovost na prvem mestu

Ponašamo se z zagotavljanjem izvrstne in vrhunske palete proizvodov. Raje se osredotočamo na odlično kakovost izdelkov in storitev, kot na tekmovanje za samo ceno. Prepričani smo v našo sposobnost za zagotavljanje boljših garancijskih pogojev kot drugi izdelki na trgu, s čimer našim strankam omogočamo, da ozaveščeno izberejo na podlagi odlične zanesljivosti in cene.

Ponosni smo na to, da naša kakovost izdelkov s svojo široko paleto opcij in naš vrhunski servis za uporabnike še naprej izboljšujejo ime naše blagovne znamke. Še naprej širimo seznam naših zadovoljnih strank. Zavezani smo k ustvarjanju vašega dne malo bolj tekočega, bolj ustvarjalnega in polnega okusa, s svojimi inovativnim slogom in funkcijami naših mešalnikov, sokovnikov in kuhinjskih robotov.

Naš poudarek na kakovosti in trajnosti pomeni, da je vsak aparat narejen z natančnostjo, popolnoma testiran v naši tovarni, preden ga odpošljemo našim distributerjem, in ponovno preskušen, preden se ga preda uporabnikom. Naša poprodajna podpora je neprekosljiva, z načrti za začetek prvega svetovnega centra spletnih storitev, ki bo kupcem zagotovil takojšnjo podporo pri življenju s svojimi mešalniki.

 
Preizkušanje izdelkov

Vsi novi proizvajalci morajo predložiti vse certifikate svojih poslovnih in kakovostnih postopkov in so dosledno preverjeni v vseh vidikih poslovanja, preden postanejo odobreni dobavitelji. Vsaki 2 leti morajo zagotoviti posodobljena poročila novih CE in EMC standardov za Optimum®.

Naše stroge zahteve zahtevajo, da izvajajo to testiranje s pomočjo svetovno priznanih laboratorijev in certifikacijskih partnerjev za zagotavljanje najboljših standardov kakovosti. Poleg tega nas naši dobavitelji letno obveščajo o revizijskih informacijah ISO9001, s čimer zagotovijo, da so v svojih postopkih skladni z najvišjo kontrolo kakovosti standardov.

Naša pozornost do podrobnosti je brezhibna, od najmanjšega vijaka, do motorjev v naših aparatih in embalaže. Vse je metodično načrtovano, vzorčeno in preizkušeno, preden se proizvod ponudi tržišču.


Soglasja

Zahtevamo, da standarde kakovosti in preskušanja varnosti izvaja SGS. SGS je eno največjih in najuglednejših podjetij za globalne standarde skladnosti in izvaja temeljito in nepristransko poročanje o vseh izdelkih. Noben strošek ni ovira, da zagotovimo, da naši izdelki niso le visoke kakovosti, ampak so tudi varni za vse trge po vsem svetu.


Primerjava

Znatno smo povečati vlaganja v analizo konkurence na trgu, pri čemer izvajamo kontrolirane primerjave med konkurenčnimi izdelki in našimi, vse do tega, da razstavimo motorje in testiramo vidike, kot sta odpornost in prevodnost. Za razliko od mnogih naših konkurentov, rezultati teh preiskav temeljijo na dejanski zmogljivosti v delovnem okolju.

 
Podpora

Če začnemo z našo vrhunsko službo za podporo strankam, Optimum® vključuje samo primarne distributerje, ki so ključno osredotočeni na službo za podporo strankam. Tako zelo smo zavezani k podpori strankam, da opravljamo naključne preglede, vključno z uporabo skrivnih kupcev, preizkušanjem njihove stalne zaveze k podpori strankam in njihovo poznavanje naših izdelkov.

Sposobni smo tudi zagotoviti na temu področju vodilna jamstva za naše izdelke. To zaupanje izhaja iz neprekosljivo kakovostne izdelave in minimalnih vračil zaradi okvar. Kadar so ugotovljene napake proizvajalca, izvedemo tudi temeljito preiskavo, ki bo poskušala odkriti težavo in zagotoviti, da se jo takoj odpravi.

 
Nenehno izboljševanje

Nismo samo zavezani k izboljšanju naših znamk, ta se sama kaže v izdelkih, ki jih prodajamo. Dane obljube so upravičene s kakovostjo izdelkov in predanostjo naše ekipe. Nenehno izboljševanje je naše delovanje, ne gre zgolj za oddelek ali politiko.Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Kontaktne informacije

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia
  • ID za DDV : NL 824103099B01
    Storitve za stranke : [email protected]

INSTAGRAM