Visoko kakovostni kuhinjski aparati
razviti za vas v Avstraliji
 
"Kot pravi star pregovor: plačamo za KAKOVOST in KAKOVOST traja dolgo časa" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Spletna stran: www.food4health.com
Facebook: huntergathererhealthnut
Mobilni telefon: 0431252585

Ocene mešalnikov:

Pozdravljeni, za tiste, ki me ne poznajo, jaz sem Samantha Baird, lastnica Food for thought. Ves čas me prosijo za moje priporočilo za katerih mešalnik naj se odločijo, zato menim, da je najboljše, če to napišem in delim svoje izkušnje.

Ker sem strokovnjakinja za prehrano, ves čas delam demonstracije priprave hrane za profesionalno in domačo uporabo. Recimo, da moji mešalniki večkrat na dan krepko delajo. Letos sem delala s kar nekaj temi dragimi napravami, tako, da je tukaj moje poročilo:

Eden mojih prvih mešalniki je bil Breville, ki dela le še občasno. Ugotovila sem, da če vanj dam banano in riževo mleko z malo medu, potem dela v redu, takoj ko pa dodam nekaj zelenja ali datlje, se stvari zakomplicirajo in zmes postane grudasta :( Če ste ljubitelj smoothiejev kot jaz, potem grude ne pridejo v poštev. Temu mešalniku spodleti, čim dodam led – en sunek in potem umre.

Philips 1000 W Compact sestav 3 v 1, s 3,4 l posodo mešalnika. Možnost z nižjo ceno, komponenta za pripravo hrane tega stroja je dobra. Čeprav ta mešalnik ne zmore drobiti ledu in tudi ta ima težave z doslednostjo pri gladki konsistenci. Ni sposoben izvajanja večine opravil, ki naj bi jih zmogel visoko hitrostni mešalnik.

Breville - vse v enem. Ljubim to malo napravo, čeprav ni mešalnik, to je bolj mini multipraktik in palični mešalnik. Postopek je hiter in preprost in včasih ga še vedno uporabljam za krompirjev pire ali pa hitro uporabim palični mešalnik za mojo bučno juho, ko je še vedno v loncu. Ni tako zelo močan, zato ga ni mogoče uporabiti za zeleni smoothie, mleko iz oreščkov, masla iz oreščkov, itd.

Vita Easy je bil moj naslednji velik nakup. To je precej draga naprava za $799,00, kar je bila prva ovira. Ta stroj ima zelo podoben videz kot Vitamix, zato sem se odločila, da bi bil vreden naložbe. Vita Easy se oglašuje, da lahko vanj vstavimo celo hrano in da vse to zmeša skupaj, skupaj s trditvijo, da je sposoben večine nalog, ki jih zmorejo visoko hitrostni mešalniki. Izgledalo je, da je to zelo dober in zmogljiv stroj. Čez čas ni bil tako učinkovit pri delu in v nekaj kratkih tednih je bila vidna pomanjkljivost manjkajočega stikala za preobremenitev. Ta mešalnik se je pregrel in uničil varovalke, zaradi česar je bil neuporaben. Na žalost po vrnitvi mešalnika in trikratni zamenjavi, zaradi omejitev v zmožnosti opravljanja rednih nalog, sem si priznala, da ta mešalnik ne izpolnjuje pričakovanj. Po tretji zamenjavi je ekipa za podporo pri Vita Easy ugotovila, da je kriv uporabnik in niso več priznali zamenjave mešalnika. Čas je bil, da najdem boljšo alternativo, z močnim servisom za uporabnike v podporo učinkovitemu proizvodu.

Nato sem kupila mešalnik Optimum od Froothie. Moj nov najljubši mešalnik je Optimum 9400, za katerega sem ugotovila, da njegova posoda mešalnika ustreza mojim potrebam in to po zelo ugodni ceni. Obožujem ta mešalnik. S ceno pod $500 in dejstvom, da je podjetje v avstralski lasti in upravljanju, je dodaten bonus. Za zelen smoothie lahko zagotovim, da bo svileno gladek, vedno. Uporabila sem korenje, repo, bučke in zelenje z ledom in zadevo obdela brez težav. Prav tako sem pripravila vroče juhe, beljakovinske napitke, mleko in maslo iz oreščkov, ta stroj zmore vse. Od vroče juhe do zamrznjenih sorbetov in vsega, kar je vmes. In tisto, kar mi je resnično všeč, je možnost za nakup podaljšane garancije. Opremljen je z varnostnim prekinitvenim/preobremenitvenim stikalom, tako da zame ne bo več raztreljevanja mešalnikov :) Ko sem ta mešalnik naročila, je bil servis za uporabnike fantastičen, z ekipo, ki je hitela z dostavo zaradi bližajočega se dogodka, sledili pa so s stalno podporo in odličnimi storitvami na vsako moje povpraševanje. Ne morem biti bolj zadovoljna z mojo izbiro in resnično priporočam ta mešalnik za domačo in poslovno uporabo. To si preprosto morate kupiti!

Če imate kakršnakoli vprašanja ne odlašajte in me pokličite!

 

Samantha Baird

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Kontaktne informacije

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia
  • ID za DDV : NL 824103099B01
    Storitve za stranke : [email protected]

INSTAGRAM